onsdag 15. april 2009

Oddatering

Mye har skjedd nå i Legacy familien. For å begynne med den første generasjonen, så har Bente og Geir giftet seg, og begge har nådd livsmålene sine, toppen i hvert sitt yrke, Bente kjendiskokk og Geir rockestjerne. Geir har også malt portrett av Bente, iført undertøy! Som nå henger på veggen. De lever herrens glade dager som gamle nå, men har foreløpig ikke pensjonert seg, siden jeg trenger inntekten deres litt til. Bente har også kjøpt et feriested ved Takemizu, det fjerne østen. Hun tok med seg begge døtrene, Elin og Maria, og feiret en vellykket 3 dagers ferie der.


Her er bilde fra feriestedet. Bente har også kjøpt seg en fellestomt i legacynabolaget, og bygget en liten butikk der. Det går ikke så bra ennå, da hverken Bente eller jeg er kjente med å drive forretning. Men, vi får se hva som skjer...


Bente mangler nå 1 nivå for å ha full pott i hobbyen matlaging, som er hennes sjebnebestemte hobby, og også det som skal bli familiehobbyen.





Elin har hatt en heftig liv, hennes 4 år på universitet med fysikk som hovedfag har gjort at hun allerende har toppjobben innen medisin, nemlig sykehussjef. Hun festet og flørtet vilt på college, og har mange brudd og mye utroskap bak seg, bla forførte hun kantinearbeideren i sitt kollektiv på universitetet. Hun fikk en premie, usikker for hva egentlig, en ånd i lampe, som gav henne 3 ønsker, et av dem var skjønnhet, så hun har full match med alle menn hun møter, noe som er ganske problematisk, men har gitt henne mange venner. På sitt meste har familien nå 22 venner. Hun traff også Sondre Spiller på college, de har begge familie som ambisjon, og Sondre hadde mange ferdigheter, bla. topp i rengjøring og kropp, noe som gjorde at Elin valgte han. Hun har ikke store utroskapshendelser bak seg etter at Sondre ble hennes ektemann, kun litt flørting, og det er vel lov???? Sondre har som livsambisjon å se 3 av barna fullføre en utdannelse på universitet, Elin ønsker å oppdra 20 kattunger eller hundevalper! Så jeg vet ikke om det kommer til å bli oppfylt. Sondre jobber inne lov, etter først å ha prøvd seg i militære, men etter en opprativ skandale fikk han sparken, men han trives godt i den nye jobben sin som etterforsker.Uansett, de er nå småbarnsforeldre, til Katrine og Mia og spedbarnet Sæming. De strevde for å bli gravide, noe som også er ganske realistisk. Jeg vurdere å se om jeg klarer å skape Sæmin til et vidunderbarn og innkassere 1 poeng for det, men, det er en kjempeutfordring!





Maria, har blitt tenåring... med ambisjon om kunnskap, lite venner og veldig strebersk.

Her er bilde av henne fra ferieturen, selvfølgelig med en bok... Hun har som livsmål å bli romforsker, best innen eventyr...en karriere jeg aldri har spilt og ikke viste fantes, så det kan bli spennende. Hun har akkurat kommet inn på SimCity Universitet, og er i første semester i første studieår.

På dyresiden har det ikke gått like bra, det ble mye med 5 katter, så Lurifaz ble solgt i voksen alder, ikke lurt, siden har har lusket rundt i nabolaget etter det. Banjo ble uvenner med de nye kattungene og jeg måtte adoptere han bort. Inn kom Ajax, som jeg bestemte skulle få Tutta som make, de ble også uvenner... Så ble Pusur adoptert bort, forholdet mellom Ajax og Tutta ble bedre, så døde Pus... Slik er livet, og hun er begravet i hagen. Tutta kan alle komandoer, og snart er forholdet mellom henne og Ajax godt nok til at det kan bli noen søte små nøster!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar